Puh! Det är full rulle och då tar jag nog i i under kant. Det händer väldigt mycket i mitt liv just nu, för det mesta roliga saker, riktigt roliga saker och jag har en grym vår att se fram emot! Det känns roligt och jag är laddad men just i skrivande stund är jag tröttare än tröttast. Det är otroligt mycket i skolan nu det sista, innan vi ska ut på vår första LIA-period och en del saker irriterar mig faktiskt. Det är ingen idé att gå in på saker och ting i detalj utan istället tänkte jag bita i det sura äpplet och bara köra på! Och få i mig lite middag för om jag känner mig själv rätt är det där skon klämmer som mest 😉

Jag kommer så klart att berätta och dela med mig utav alla roligheter som väntar mig framöver men jag vill hålla på spänningen lite till. Tills det mesta är klart och dragit igång på riktigt!

Korvstroganoff och smörstekt vitkål blir det middag, en utav mina favoriträtter! Passar bra en trött tisdag som denna 🙂

Du kanske också gillar …

8 kommentarer

 1. Vad pluggar du fröken 🙂 ?
  Kram!

  1. Hej tjejen! Jag läser till löne- och ekonomiadministratör 🙂 kram

   1. Kul! Vart någonstans? Yh? 🙂 kram

    1. Ja, jag trivs kanon! Yes yh, ute i Mölnlycke! 🙂 kram

     1. Okej va roligt! Jag går också en Yh fast på Lindholmen, så bra!

     2. Jaha! Vad är det du läser för något? 🙂 Hänger inte med i svängarna känner jag!
      Visst är det bra, gillar upplägget med yh jättemycket 🙂

     3. Jag är jättenöjd med skolan!
      Jag läser till projektledare inom marknadsföring. Så himla bra!

      äKram

     4. Härligt! Jaha, det lät ju också kul 🙂
      Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: