www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Ny kategori på bloggen!

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Jag tycker att det är dags för en ny kategori här på bloggen! Kategorin är tänkt för dig som är lite nyfiken på lågkolhydratskost men förvirras och kanske skräms bort utav alla olika ingredienser och nya livsmedel som höjer kosten/livsstilen till höjderna.
De flesta livsmedel och tillbehör hittar man numera i de flesta matbutiker, vilket är toppen! Hittas dom inte där så brukar de flesta hälsokostaffärer ligga inne med ett hyfsat stort sortiment men med priser som inte matchar allas plånbok. Jag själv beställer oftast mina grejer över internet, till ett riktigt bra pris.

Jag tänker mig att kategorin bjuder på en liten förklaring kring vad det är för knasiga varor jag bakar och lagar mat med. Vart man hittar dom och hur man använder dom. Du kanske får en klarhet i mina recept som jag mer än gärna delar med mig utav och förhoppningsvis får du tummen ur till att provbaka ett bröd! För ärligt talat, det är inte svårt att laga god och nyttig mat. Alla klarar av det! 🙂

Bilderna är tagna ifrån bodystore.com och google.se
lchfvaror

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: