image

Mums! Det behöver inte alltid vara så komplicerat att laga mat. Vissa dagar vill man att middagen skall vara enkel och smidig att svänga ihop. Som en wok! Det är, ur mina ögon sett, väldigt lätt att lyckas med en wok. Det blir gudomligt gott nästan varje gång! Idag började min sambo att steka kycklingen i cocosa så den får lite färg. Sedan fortsatte han att woka valfria grönsaker i olja och lämnade sedan över ansvaret till mig. Jag klickade i en tesked röd currypasta, 2 msk jordnötssmör (sockerfritt), 1 tsk kycklingfond, 1 tsk limejuice, lite soja, riven färsk ingefära och till sist kokosmjölk. Detta fick sedan stå och ”gotta” sig en stund i wokpannan innan jag smulade ner lite chili och adderade 1 påse miracle noodles. Den här gången blev woken god som tusan! Prova 🙂

Du kanske också gillar …

5 kommentarer

  1. Cocosa och miracle nudles – vad är det?

    1. Cocosa är ett märke på en ekologisk, kallpressad kokosolja! 🙂 Och mirakle noodles, eller mirakel nudlar är en lågkolhydrats och lågkalori variant utav nudlar. Gjord på konjakrot! Finns i nudel, fettuccin och ris form! 🙂

      1. Tack för tipset, vart hittar man dessa mirakelvaror då?? =)

        1. Varsågod! Dom finnd bla på bodystore.com och lchfbutiken.se och i vissa hälsokostaffärer 🙂 du får kika!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: