www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Livsnjutare

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Jag och sambon har varit riktiga livsnjutare idag!
Jag borde ge mig själv en klapp på axeln som klivit upp i tid, då jag vaknat av mig själv, både lördag och söndag. Bra Lina! 🙂 Efter en god frukost bestämde jag att det var kaffe och läsning på balkongen som gällde. Sagt och gjort! Med tofflorna på, för att inte frysa om fötterna, vinterjackan och boken i högsta hugg gick jag ut på balkongen och satte mig tillrätta i solen tillsammans med min goa filt. Men det blev för varmt med vinterjackan på (!) Så i samma veva som jag gick in för att byta den mot något annat kom min sambo på den briljanta idén att gå ner i förrådet och hämta ”brassestolarna”. Och sedan satt vi där, gottade oss och läste Hur skönt som helst verkligen 🙂
Efter en stund där hoppade vi i träningskläderna och gick ut för att ta oss an en runda. Jag, som inte var på något jogginghumör alls, gick en power walk med musik i öronen istället för att springa med sambon. Bra deal tyckte jag! Var ute i ungefär 50 minuter och kom tillbaka pigg och glad.
Efter det har jag pysslat med både det ena och det tredje känns det som. Bla, fått i mig den goda köttfärssåsen till middag, pluggat, shoppat på nätet och druckit te i soffan. Så det har med andra ord varit en riktig söndag. Så om en söndag ska vara och jag känner mig nöjd. Denna veckan är et full rulle i skolan som gäller och så tänker jag bannemig få in några träningspass där emellan.
Kram på er!
2013-03-03 11.18.39
IMG_20130303_210550

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: