Så var det äntligen dags för helg. Detta är första veckan på länge som känts både lång och tung. Trots vädret som piggat upp! För idag, är det verkligen vår i Göteborg. Solen skiner och graderna ligger runt 6 plus, känns lyxigt. Jag bokstavligen sprang ut på balkongen när jag kom hem, hann sätta kaffebryggaren i farten och satte mig tillrätta i solen. I typ 3 minuter, sedan började solen sakta men säkert försvinna ner bakom huset som ligger framför vårt. Jag var för sent ute med andra ord. Men jag deppade inte ihop för det utan kom på den briljanta idén att dricka kaffet ståendes för solen fanns fortfarande kvar på balkongen fast på högre höjd 😉
Så efter att ha slurpat i mig kaffet klev jag snällt in på insidan igen, landade i soffan och här sitter jag nu, tillsammans med en skål blandade nötter. Det är ju faktiskt fredag!
Jag har verkligen fastnat för naturella nötter, det är ju ofantligt gott och sjukt underskattat i mina ögon. Det är ju så enkelt, nyttigt och gott. Kan det bli bättre? Vi börjar sakta men säkert närma oss slutet på utmaningen (känns som att dagarna står still!) och har idag, i alla fall snart, passerat dag 25. 5 days to go! Denna dagen blev extra tuff när en utav klasskompisarna stormar in i klassrummet med fika och ställer fram chokladtårta med hallonmousse (!), havreflarn doppade i choklad, kaffe, mjölk och lite tillbehör till det. My god! Om det vattnades i munnen på mig och Pernilla? Jag tror jag tar i i underkant om jag säger att man hade kunnat ta en simtur i munnen på oss två för en stund där. Vi var så nära på att ta varsin bit och hittade på ursäkter som att ”det är ju faktiskt fredag” och ”det är vi väl ändå värda efter 25 dagar”.. Nej Pernilla och Lina, det är ni på sin höjd värda efter 30 dagar och inte en minut tidigare!! Så vi sa vänligt men bestämt nej, det bestämda nej:et var mest för oss själva och efteråt kändes gott att inte ha ”unnat sig” något som kroppen ändå inte mår bra av. Heja oss säger jag!

Själv är jag lite i valet och kvalet om jag ska ge mig ut på en promenad eller kanske till och med ta mig bort till gymmet en sväng. Är det många som tränar en fredag eftermiddag tro? Är så trött på allt folk på gymmet. Det kryllar av människor. Undrar hur länge det kommer att hålla i sig. Till april kanske? Och sedan vet jag att vädret lurar mig lite grand. Det är inte så varmt ute som det ser ut. Helst av allt hade jag velat skutta runt i shorts och linne men kylan lurar runt hörnet så man får lik förbannat gå runt i sin vinterjacka och sina kängor. Några veckor till!..

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: