Gissa vad jag gjorde för en liten stund sedan? Det är nästan för bra för att vara sant! Jag satt på balkongen och drack en kopp kaffe i solen. Hur skönt som helst. Jag njöt utav varje sekund! Den stunden där ute lyfte hela min torsdag 🙂 Men själva grejen att jag drack kaffe i solen är kanske inte helt förvånande med tanke på att det varit strålande sol hela eftermiddagen och att temperaturen här i Göteborg, ligger på 5 plusgrader. Det som är förvånande är dock att jag varken har grädde, mjölk eller kokosmjölk i kaffekoppen. Slänger ni en blick på bilden här nedanför så ser ni att det minsann är svart kaffe i Linas kopp. Jag vet! Man tror knappt sina ögon. Faktum är att jag drack min första kopp med svart kaffe i helgen, då jag provsmakade vårt nya hazelnut coffe, och tyckte redan då att det var riktigt gott. Så den här koppen, som jag drack idag, var nog nummer 4 eller 5 i ordningen. Inte illa va? Jag tycker till och med att det är riktigt gott! 😉

Annars då? Det är dag 24 på vår utmaning idag och vi börjar sakta men säkert närma oss slutet. Jag ser med andra ord ljuset i tunneln, äntligen! Nej men det går bra. Det börjar bli lite segt och jag saknar allt vad lchf innebär. Jag har en hel drös med recept som väntar på att få prov-lagas och prov-bakas. Jag saknar framför allt bröd. Tänkte prova ett nytt lågkolhydratsbröd när utmaningen är slut. Är också lite inne på att fira med lite muffins. Det låter Kan ju låta korkat att fira en kostutmaning med att baka men har man klarat sig utan att baka i 30 dagar så är det en strålande belöning. Tänk er en nybakad muffins och en kopp kaffe…. Det vattnas i munnen på mig!
IMG_20130228_154141

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: