www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Ett lyckat experiment!

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Experimenterade i köket tidigare idag och det resulterade i en riktigt god middag! Så jag längtar redan till lunchen imorgon 😉
Idag har dag 20 passerat på vår 30 dagar långa utmaning. Jag börjar med andra ord se ljuset nu och det känns riktigt skönt. Är otroligt sugen på att baka och så klart sätta tänderna i en god macka med smör och ost på. Det är lite enklare att laga mat när man inte är så begränsad vid valet utav livsmedel. Som idag tex, då jag experimenterade ihop en god kycklinggryta i ugnen så fick jag medvetet hoppa över att hälla vin i eftersom alkohol inte ingår i utmaningen. (Med undantag av mammas 50 års fest igår… 😉 ) Jag vet att en skvätt vin hade höjt hela rätten så det får det bli till nästan gång. Men annars gick det riktigt bra att få till en mejerifri god middag med kokt, färsk broccoli till. Receptet kommer upp under veckan!

Nu, när jag fått  min obligatoriska kopp te så har det blivit dags för mig att packa ihop en liten väska. Imorgon efter skolan åker jag nämligen direkt hem till huset för att passa hunden medan mamma och pappa gottar sig på spa i några dagar. Vi ska ha det riktigt trevligt, jag och vovven. Ser fram emot lite mys! Kanske får sällskap av min sambo en utav nätterna i huset också, trevligt. Så vet ni vart jag håller hus de närmsta dagarna.

Helgen tänkte jag sammanfatta lite snabbt genom att säga att den varit precis så bra som jag hoppades att den skulle bli! Mamma och alla andra är nöjda med kvällen igår och det blev verkligen lyckat. Hon blev också jätteglad över sina fina presenter och maten var supergod!
Jag saknar dock redan mina goa kusiner, haha. Dom hinner knappt lämna Göteborg innan man känner att man snart måste ses igen!

PicsArt_1361732835688

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: