Hazelnut coffe

Jag vill börja med att ge mig själv en klapp på axeln för att jag för en gång skull klev upp ur sängen när jag vaknade av mig själv vid 9-tiden. Bra gjort Lina! Det senaste halvåret har jag, på helgerna, börjat vakna av mig själv efter nästan exakt  8 timmar sömn. Det är helt enkelt då jag och min kropp sovit klart och det är otroligt härligt att gå upp då. Många gånger lockar det mer att ligga kvar i sängen och det gör att jag somnar om och sedan vaknar helt förstörd. Men idag skuttade jag upp och bänkade mig i soffan med en kopp te och nyhetsmorgon. Härligt!

Gårdagen var riktigt bra! Jag och min moster hade kokat ihop en liten överraskning för tjejerna, mina kusiner. Dom åkte nämligen tidigt ifrån Småland och hade Frölunda torg i sikte. Tjejerna hade lite presentkort att göra av med osv. Så samtidigt som dom styrde sin kos mot Frölunda gjorde jag samma sak. Vi möttes precis vid ingången, det kunde inte blivit bättre tajming! Tjejerna blev överraskade så det blev lyckat! Vi började dagen med en lunch på Adams, mixade en egen sallad och den var lika god som vanligt. Vi konstaterade allihopa att man får otroligt mycket mat där, gott! Sedan blev en svängom i butikerna men jag och min studentkassa höll oss lugna. Fick dock med mig ett nytt te (förvånande) och kaffe hem! Kaffe med rostade hasselnötter, hur gott låter det inte? Ni ska veta hur gott det luktar 😉 Tänkte brygga varsin kopp till mig och sambon som jag precis fått liv i. Det är en strålande lördag i Göteborg idag och jag är otroligt sugen på att ta mig ut på en runda. Efter det blir det dusch och fix och sedan drar firandet av mamma igång. Det skall bli så himla roligt!
Hoppas att ni också får en grym lördag, som vi 🙂
DSCF2913

Kommentera