Frukosten är i magen och nyhetsmorgon är på! Allt är i sin ordning en härlig dag som denna. Solen skiner ute och hela himlen är blå, nästan, tempen står på ca 7 minus och där försvann vårkänslorna!.. Nej, så negativ är jag inte! Jag har inget emot några minusgrader bara solen lyser. Men jag ska inte sticka under stol med att jag längtar mer till våren än någonsin, just nu.

Jag hade en riktigt bra torsdag igår, jag tänkte att jag börjar där. Vi hade en förmiddagslektion i skolan och efter den blev det en snabb lunch tillsammans med Therese och Pernilla innan vi kilade iväg till bussen. Det var väldigt gott men vi kände oss lite stressade eftersom vi hade en buss att passa. Men det var trevligt ändå! Jag åkte inte hem med bussen utan åkte vidare ut mot tjejerna på Salong Lugg för att bli lite fin i håret. Vi gjorde lite slingor, la i en nyansering och klippte igenom det ordentligt. Hur skönt som helst och jag är jättenöjd! Färgen och slingorna känns kanon! 😀 Tänk vad ett besök hos frisören kan göra! Väl hemma så slängde jag ihop en förrätt till mig och sambon som blev riktigt bra. Parmaskinka och ägg i ugnen, löjligt enkelt. Efter det åt vi varsin portion fisksoppa som fanns kvar sedan i onsdags. Gott och enkelt!

Jag har lite att göra idag innan det är dags att bege sig till Lilleby och middag hos mamma och pappa. Kusinerna och moster ifrån Småland kommer upp senare och imorgon är det dags att fira mamma med hela tjocka släkten. Skall bli riktigt kul!

Avslutar inlägget med lite tankar, kanske lite djupa. Jag tänkte igår att livet bjuder på en hel del överraskningar och oväntade vändningar, både bra och dåliga. Saker som du själv inte alltid kan kontrollera! Men jag sa till mig själv att det är de som är tjusningen med livet. Eftersom du inte kan kontrollera vändningarna så är det lika bra att acceptera dom och följa med! Det händer saker och ting i livet men istället för att haka upp sig på det så tänker jag att saker och ting händer av en anledning, säkert en bra sådan 🙂
Det jobbiga med sådan här vändningar är att det ofta innebär att fatta ett beslut och den biten gillar inte jag. Hur vet man att man väljer rätt? Det vet man inte, tror jag. Man får lita på sin magkänsla och märker man senare att det inte var som man tänkt sig, då får man ändra bana i livet igen. Det är ju inte svårare än så!

Ha en go fredag hörni!
DSCF2911DSCF2912

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: