www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Arbetar-söndag

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Pjuh, lägenheten börjar så småningom att likna ett hem igen! Den har mer liknat en byggarbetsplats än ett hem idag då vi haft familjen till hjälp och äntligen(!) fått upp lister och dörrfoder i vardagsrum och hall. Som vi längtat och gud vad fint det blev! Det är en helt ny lägenhet nu 😉
Bara köket som saknas och jag längtar nästan som en tok. Vill bara få det överstökat men vi renoverar inte förrän närmre våren/sommaren. Det blir total renovering utav hela köket och det kommer bli så grymt snyggt när det är klart så jag kan knäppt bärga mig. Vi har dock lite planerings och förarbete att utföra först!..
Medans grabbarna jobbade på i lägenheten åkte och jag min svärmor (det låter fortfarande så vuxet och främmande att säga det ordet haha) och handlade lite. Otroligt skönt att få det och så bra att vi kunde passa på att göra det med deras bil! Nu klarar vi oss ett tag till 🙂 Eftersom vi hållt på hela dagen så var vi värda god mat som ett avslut. Bättre avslut än en middag på favorit-restaurangen går ju inte att få så det blev en härlig eftermiddag i Linné. Nu är det sängen som gäller, klockan ringer tidigt imorgon!
Slänger med en bild på min enkla men ack så goda lunch jag fick i mig i mellan varven idag. Den där chorizon med 95% kötthalt är supergod! 😉

image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: