image

Så här såg morgonens frukost ut innan jag och sambon högg in och pimpade plättarna med bla färska jordgubbar, mandelsmör och kanel. Riktigt gott! Detta var ett nytt recept på plättar som jag provade. Har gjort efter ett liknande recept tidigare men för att få dom paleovänliga så byter man ut grädden mot kokosmjölk. Dom mättade riktigt bra och gick hem hos både mig och sambon. Bra betyg med andra ord och dom gick riktigt snabbt att göra! Idag väntar en spännande och rolig dag följt av en grym kväll! För min kära mor närmar sig nämligen ”the big 50” och om hon tror att det är lugna gatan att fylla stort så tror hon fel! 😉 Hon möter mig på centralstationen kl 14:30 och sen vet man aldrig hur det kan sluta! Ska jag vara ärlig är jag nog mer taggad och laddad än mamma just nu haha. Det ska bli riktigt roligt! Så lilla mamma, jag vet att du löser i hopp om att jag ska avslöja någonting, på med finkläderna men tänk på att du ska kunna röra dig, så ses vi på centralen!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: