Har haft en himla trevlig torsdag och mer trevligheter väntar under kvällen. Inget extra ordinärt jämfört med andra dagar egentligen men lite mer mys än vanligt blir det en dag som denna, alla hjärtans dag. Efter skolan idag hann jag knappt mer än att kliva innanför dörren så plingade mamma, Lena och hunden på. Jag visste att dom skulle komma eftersom vi planerat in klippning på dom två och en fika efteråt. Så jag slängde snabbt ihop en laddning med chokladbollar (oh, yes I did;)) men efter ett paleorecept. Så inga mejerier, inget gluten och heller inget sötningsmedel eller vitt socker. Men däremot härlig kokosolja, kakao, kaffe och honung bla. Receptet delar jag med mig av snart, var så säker! Dom blev hur som helst riktigt goda för jag smakade nämligen också på en liten boll. Den passade perfekt till mitt kaffe med skummad kokosmjölk. Som tur är vet både mamma och Lena sen innan att jag inte är riktigt som alla andra så dom blev inte jätteförvånade när jag började skumma kokosmjölk med mjölkvispen, haha. Det är fortfarande förvånansvärt gott!

Nu vill jag varna känsliga läsare för lite romantik. Trots att en del av mig tycker att den här alla hjärtans dag-hysterin har gått lite väl långt, då syftar jag främst på allt trams som affärerna försöker sälja på oss, så är det ändå lite mysigt med en dag då man tänker lite extra på sina nära och kära. Jag tycker dock att vi inte ska bara göra det en gång om året utan visa lite kärlek och omtanke oftare. Jag försöker bli bättre på det! Men det är annan femma. Lite mysig är ändå denna dagen och jag kan inte hjälpa att jag rycks med. Så när min sambo snart kommer hem ska vi äta en god middag tillsammans och bara mysa, hela kvällen. Jag har dukat lite extra fint och förberett tillbehören till köket som Micke åkt extra till affären för att köpa. Han ville nämligen ha något utav Gröna gårdars fina nötkött, sa han. Vi äter nästan bara deras kött nu för tiden och det är lika gott varje gång! Det är något alldeles extra och värt varenda krona!
Till köttet har jag gjort i ordning en plåt med ugnsrostade grönsaker som också är lika gott varje gång 😉 och en god sås!
Hoppas ni också får en mysig kväll med någon ni tycker om och inte minst med er själva 🙂
IMAG1423

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: