Idag laddade jag upp med en ordentlig frukost, så ordentlig att jag bara orkade halva. Det är ju himla dumt att bra mat mättar så bra… 😉
Men här slängs ingenting, jag sparar det kokta ägget till lunchen som jag tänkte ta mig ann lite senare under dagen. En god och enkel lunch väntar, ser fram emot den.
Men för att hoppa tillbaka till frukosten så måste jag bara höja kaffe med varm, skummad, ekologisk kokosmjölk. Jag var som ni vet skeptisk innan och hade bestämt mig för att inget slår kaffe med skummad grädde. Men eftersom jag och Pernilla kastat oss in i den här utmaningen och jag helt enkelt inte får ner svart kaffe så var jag ju tvungen att testa det här med kokosmjölk. Det är förvånansvärt gott! Den söta kokossmaken gifter sig otroligt bra med kaffets beska. Mumma! Annars bestod frukosten av chiagröt som ä riktigt gott tillsammans med lite bär och kokos. Jag skrotade receptet där man skulle blanda 1msk chiafrön tillsammans med 2½dl vatten och kör istället 1msk chiafrön ihop med 1dl mandelmjölk alt vatten.
Jordgubbarna fyndade jag på Willys igår, gott med färskt in i mellan. En lyxfrukost idag kan vi säga men det är ju trots allt lill-lördag!
DSCF2908DSCF2909DSCF2910

Du kanske också gillar …

Kommentera

%d bloggare gillar detta: