www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Utmaning = ingen semla!

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Idag är dagen då hela (tja, nästan) svenska folket trycker i sig en semla, vare sig man vill eller inte. ”Det är ju faktiskt fettisdagen”, brukar det heta. Tidigare har jag inte varit ett stort fan utav semlor tills jag för ca ett år sedan bakade mina egna lågkolhydrats-semlor och föll pladask. Ni som hänger med i svängarna här på bloggen vet att jag testade ett nytt recept för ett litet tag sedan och dom blev om möjligt ännu godare! Jag gillar dessa semlor mer än ”vanliga” semlor och tur är väl det. Min sambo är dock inte riktigt med mig på den punkten, det är nämligen en av hans svaga punkter, semlor och kanelbullar. Men han fick i sig två utav mina nybakade sist så det var inget större fel på dom inte 😉
Idag blir det dock ingen semla för mig. Varken lchf eller vanlig. Jag är ju mitt uppe i utmaningen och den tillåter inte den sortens bakverk.. Så jag får gott hålla mig i några dagar till och om jag känner mig själv rätt så blir det en laddning semlor när utmaningen är slut, var så säker.

Vill ni testa dom otroligt goda lchf-semlorna så har ni receptet här, dom går snabbt att göra och smakar gott både nygräddade och dagen efter 😉
IMAG1342IMAG1339

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: