En utav mina favoritbloggar, Allt om lchf, delar alltid med sig utav inspirerande och nya recept. Så idag när jag kikade in hittade jag ett passande recept för mig som är mitt uppe i min paleoutmaning. Jag känner att just maten är svårast, jag känner mig begränsad och jag saknar min lchf-kost haha. Några dagar till ska vi stå ut och detta receptet kan nog underhålla mig under tiden.
Recept och bilder är alltså lånade ifrån bloggen, Allt om lchf.
Enjoy!

 

Prosciuttoägg

4 ägg
4 skiva parmaskinka
olivolja
salt
nymald svartpeppar
torkad basilika

Gör så här:

Sätt ugnen på 190 grader varmluft.
Spraya eller gnid in muffinsformen med olivolja.
Klä varje muffinsform med en skiva parmaskinka så det bildar en skål.
Knäck ett ägg i varje skål. Strö över kryddorna. Grädda i ugnen i ca 12 minuter.
Låt svalna en aning, ta dem försiktigt ur muffinsformen och servera.
prosciuttoaggprosciuttoagg_raw

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: