www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Bakverk a la lchf på Adams Café

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Jag vet en som kommer ta en fika på Adams café på Frölunda torg när hon är klar med utmaningen i alla fall 😉 Dom har tydligen, förutom supergoda sallader, också börjat med bakverk a la lchf. Skönt att det finns alternativ för oss som tänker på vad vi stoppar i oss men som ändå är så pass mänskliga att vi ändå vill unna oss en fika ibland 😉
Jag får som sagt vänta några dagar till efter utmaningen. Om inte annat kan det vara en kul ”morot”, vad säger du Pernilla? Ska vi ta en fika på Adams när vi genomlidit våra 30 dagar? haha.
Nu är jag där igen och gör lite smyg-reklam men det har ju aldrig skadat någon, dessutom så har Adams café varit riktigt flitiga på min instagram (annalinapetersen) och gillat både det ena och det tredje, kul 🙂
IMG_20130211_162603

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: