Vad gör man om man inte kan bestämma sig om man ska ta en kopp kaffe eller en kopp te? Jo, man tar båda! lätt som en plätt. Idag saknade jag mitt kaffe med skummad grädde i och tänkte att det måste gå att lösa på något sätt. Så jag kollade runt lite på nätet, bland mina favorit-bloggar bland annat, och såg att min minsann kan ha kokosmjölk i kaffet. Jag tänkte direkt att det kommer säkert funka men det kommer ju inte bli lika gott som med skummad grädde.. Och vad rätt jag hade! Det blev inte godare än med skummad grädde det blev nog bannemig godare?! Jag värme kokosmjölken lite lätt i mikron och skummade den innan jag hällde på kaffet. Den söta smaken av kokos passade superbra ihop med kaffets beska. Gott! Och så fick det bli en kopp te. Har blivit helt addicted av mitt nya te ”Karibisk”. Eftersom magen skrek av hunger denna morgon (det är väldigt olika från morgon till morgon) så tog jag en paleoplätt med mandelsmör och kakao på. Mumma! Nu är jag laddad inför ett pass på gymmet. Ja, sängen vann imorse! Eller, jag tänkte redan igår kväll att det är på tok på för tidigt att gå upp kl 6 på en ledig fredag när inte ens min sambo skulle upp så tidigt. Varför träna så tidigt när jag likaväl kan träna nu kring 9-tiden istället? Himla bra resonemang och det är perfekt att kliva upp vid 8, har jag märkt. See you later – happy friday! Idag är det förövrigt dag 4 i vår utmaning 😉
DSCF2894 DSCF2891 DSCF2892

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

  1. Fialotta Persson !

    Karibisk är ju de teet du köpte när du var här ! 😀 det har jag glömt av! Får nog ta en kopp av de snart! Men tror mareld är snäppet bättre ! Du ska få prova när du kommer hit ! <3

    1. ÄR DET? VA? haha vad roligt 😀 Jag trodde aldrig att jag hade smakat det innan ju! Prova det, det är hur gott som helst 🙂
      Ja, det vill jag!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: