Nu har vi snart passerat halva dag 3 av vår utmaning och hittills går det riktigt bra! Jag har slutat att tänka på allting som jag inte får äta och tänker istället på allt gott jag faktiskt kan laga och äta. Det blir lite lättare så! 😉 Till middag igår gjorde jag en kycklingwok med diverse färska grönsaker i. Kokosmjölk, currypaste utan socker, färskt citrongräs och färsk ingefära fick smaksätta det hela. Det blev riktigt gott och godkändes utav både sambo och bästa kompis, kul! Gårdagens middag blev dagens lunch och den har precis landat i magen. Tänkte ta tag i lite grejer här på hemmafronten, så som att kriga med en kokosnöt och steka lite paleopannkakor. Det blir en lyxig frukost till imorgon och färska kokosbitar att smaska på under helgen. Imorgon åker nämligen jag och min sambo iväg för en spaweekend. Det ska bli så otroligt skönt!! Komma bort ifrån vardagen och bara vara, gudomligt. För min del har helgen precis börjat och i samma ögonblick som jag tänkte det så gick musten ur mig. Det har varit en omtumlande vecka och inte alls den starten på februari eller utmaningen som jag hade tänkt. Men livet blir inte alltid som man tänkt sig men det är okej ändå!

Slänger med lite matbilder från dagen idag och beger mig sedan ut i köket för att sätta igång med mina projekt. Mamma kommer hit om en stund så ska jag köra henne hem till huset och sedan få med mig deras bil tillbaka. Så snällt att vi får låna den ett tag!
Hade tänkt att träna också men det blåser isbjörnar ute så jag orkar inte ens ta mig till gymmet…. Tur att jag har crosstrainer och vikter hemma. Får bli ett litet pass emellan varven 🙂
IMG_20130207_065726 IMG_20130207_132817

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: