Inspirationen kommer ifrån tjejerna på den här bloggen men eftersom jag med erfarenhet vet att kokosnötsmjöl super till sig all vätska de kommer över så lade jag till 2 msk vatten. Det blev jättegott men jag tror minsann att jag ska utveckla detta receptet lite till. Till det bättre! Jag tänker mig att det blir super genom att lägga till 3msk kokosmjölk eller byta ut en del utav kokosnötsmjölet mot mandelmjöl. Den som lever får se! 🙂

Här har ni receptet på kokospannkakan, för en portion.

2 msk kokosolja
2 ägg
2 msk kokosnötsmjöl
2-3 msk vatten alt kokosmjölk
Vaniljpulver och kanel (krydda efter smak)

 

Smält kokosoljan i en stekpanna och blanda övriga ingredienser i en bunke.
Häll i den smälta kokosoljan i bunken, blanda om ordentligt, och häll sedan ut smeten i stekpannan.
Stek den sedan din pannkaka tills den får önskad färg och konsistens. Toppa med något gott!
IMG_20130206_113432

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: