Först ut bland frukosttipsen – paleostyle (som funkar minst lika bra för den trogne lchf:aren) är en smoothie-variant som bla innehåller avokado. Jag hittade den på en blogg som drivs av två tjejer som säger NEJ till kolhydrater och som också har döpt sin blogg till det.
Tänkte kanske tjuvstarta med frukosten redan imorgon, beroende på om jag är hungrig eller inte. Kan redan nu säga att jag kommer att blanda utmaningen tillsammans med min periodiska fasta de dagar som det funkar. Om inte, så blir det den här frukosten på tisdag eller onsdag!

Du behöver följande:

  • 1 mogen avokado
  • 1 dl hallon eller andra, valfria bär
  • 1 rågad matsked mandelsmör
  • Ev. lite vatten alt. kokosmjölk att spä din smoothie med så att den blir lite lösare

Lägg alltihopa i en mixer och blanda till en krämig och god smoothie. Kan tänka mig att den blir extra god om man tillsätter en nypa vaniljpulver också. Tillsätt vatten tills du får en bra konsistens. Njut av smoothien med en gång!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: