Proteinbars

God morgon! Idag har jag en ledig fredag och det känns underbart bra. Det betyder att jag har en långhelg framför mig och sådana tackar man ju aldrig nej till. Trots en ledig dag så ringde väckarklockan imorse. Jag har lärt mig känna mig själv (det var väl på tiden efter 22 år på jorden) och insett att jag 9 gånger av 10 inte klarar av att stå emot sängens kraft, på morgonen. Jag vaknar numera av mig själv men tänker att ”jag behöver inte gå upp riktigt än, jag kan ligga kvar och dra mig en stund” men den där stunden gör att jag somnar om och vaknar sedan 1½ timme senare, helt förstörd. Jag får ofta ont i huvudet då jag sover alldeles för länge och så gillar jag inte känslan av att hela dagen har gått, så det där med att somna om är ju ingen bra idé. Men satan vad svårt det är att stå emot! Hur som helst, så hade jag ställt klockan och kom upp i hyfsad tid. Dock var min plan att åka till gymmet en sväng nu på morgonen men jag hinner inte riktigt det så det får bli träning i hemma-gymmet istället. Jag ska nämligen in till stan och möta upp en klasskompis vid 11-tiden för att tentaplugga lite ihop. Känns bra! 🙂

Igår gjorde jag en laddning proteinbars. Jag har återigen tagit upp jakten på en bra proteinbar, som mellanmål, men hittar ingen bra. Man blir mörkrädd när man kollar igenom ingredienserna på de flesta barer. Det är så otroligt mycket skit i! Ingredienser vars namn man varken kan läsa eller uttala är inget bra att stoppa i kroppen 😉 Glucossirap, en rad E-ämnen och gud vet vad. Det finns självklart några som är bättre än andra men de flesta är rena godiset! Men gör du dina egna bars så har du stenkoll på vad du stoppar i dig och trots lite kolhydrater, inget tillsatt socker och nyttiga fetter är dessa bars löjligt goda! Prova så får du se 🙂
Receptet på mina bars hittar du här.
PicsArt_1359704822251

Kommentera