www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Grå söndag

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Tar en paus i pluggandet, denna gråa söndag. Det är dimmigt och snöar på samma gång här i Göteborg. Jag gillar ju vintern men börjar mer och me längta till vår, sol och några plusgrader till.  Får väl hållna mig i en månad sen kanske det slår om! vi har en riktig slappesöndag idag. Lite så som en söndag ska vara. Har suttit med skolgrejer en stund, trots att jag saknar en gnutta motivation. Tänkte göra mig en kopp kaffe och sedan krypa ur min onepiece och få på mig lite kläder. Vi ska åka iväg en sväng till Mikaels familj i Torslanda, jag ska nämligen klippa pojkarna som gott och blivit långhåriga igen. Stannar dock inte så länge eftersom vi ska handla idag och förhoppningsvis få lite mer skolarbete gjort. Sen ikväll tänkte jag slänga ihop en smarrig ceasarsallad till mig och min sambo. Den ser jag fram emot! Och efter det är det säkert dags att krypa ner och ladda inför en ny vecka 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: