www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Lördags-frukost

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


God morgon! Har precis fått en god lördags-frukost i min mage. Rostat valnötsbröd och en kopp kaffe med skummad grädde, mumma! I bakgrunden har jag på nyhetsmorgon och ni som har hängt med sedan tidigare vet att det är hög mysfaktor på det.

Idag har jag ett fullt schema, fullt hela helgen om jag ska vara ärlig. Mamma hämtar upp mig om en liten stund (vilket betyder att jag får byta morgonrocken mot kläder) och så ska vi åka en sväng till mormor. Hon ska klippas och bli fin i håret och sedan blir det en liten fika. Min ena moster kommer dit och fikar med oss också, trevligt. Sedan är det plugg som gäller. Av lite olika former men framför allt fokus på tentan som närmar sig. Men jag ska inte plugga ihjäl mig, don’t you worry. Jag har kommit överens med mig själv om att inte stressa upp mig så mycket. Jag märker att jag är duktig på att blåsa upp saker och ting, göra dom större än vad dom faktiskt är. Det är något jag ska träna på denna våren! Kanske ett för sent nyårslöfte? 🙂
Nu springer klockan iväg. Skall få i mig mitt kaffe och sedan hoppa i lite kläder.
DSCF2841

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: