Joggingrunda och skolstart!

Då börjar det dra ihop sig, helgen närmar sig sitt slut och imorgon börjar min verklighet och vardag. Men det känns bra och jag känner mig redo! Innan det är dags att krypa ner under täcket tänkte jag vara så redig och lägga fram böcker, anteckningsblock och allt som behövs till skolan imorgon. Gör jag det inte nu så kommer jag att springa runt som en skållad råtta imorgonbitti och det är ju ingen höjdare 😉
Det har varit en riktig toppenhelg och jag har fått gjort en hel del trots att jag varit ganska så slapp. Hade ju en hel mysdag med Frida i fredags och den avslutades på bästa sätt med god mat och lite vin. I lördags fick jag till ett träningspass på dagen och bla filmkväll med min sambo, en lugn och skön kväll. Dagen idag har gått supersnabbt, tycker jag. Antagligen för att jag haft att göra nästan hela dagen. Började självklart med en obligatorisk sovmorgon, det är ju ändå söndag. Sedan blev det en kopp te och lite läsning i sängen, borde starta alla dagar så.. Det blev sen frukost eftersom jag satte igång att baka med en gång. Fick gjort den goda müslin, en laddning av dom goda frallorna, ett nytt knäckebröd och valnötslimpa med gojibär. Låter inte helt fel va? Ni kan förvänta er att det dyker upp recept inom en snar framtid!
Efter all bakning laddade jag krafterna och lurade med mig min sambo på en joggingrunda (!) Vi trodde att vi skulle dö köld-döden men istället fick vi till en riktigt bra runda och det kändes mer än gött efteråt. Lite stolt över mig själv men framför allt nöjd över att vi tog oss ut. Detta var min första joggingrunda för i år och jag satte ribban ganska bra, enligt mig själv. Ser fram emot våren med härligt väder och många bra rundor i parken!
Nu är det dags att packa skolväskan, hihi!

Kommentera