Dags för ett frukosttips igen! Jag har precis fått i mig min i magen och det kändes otroligt bra. Sitter framför tv:n i mina myskläder och smuttar på mitt kaffe. Snön vräker ner på utsidan ute, så jag tyckte det passade bra att spetsa kaffet med lite kryddnejlika och kardemumma, det blev riktigt gott. Förutom mitt kaffe blev de två kex till frukost, dom blev också riktigt goda. Enkla att göra också! På mina små kex hade jag en äggröra som är superlätt att göra, mättar bra och går hem hos som flesta. Vi har ätit den i min familj så länge jag kan minnas. Inte varje dag men vi gillade att göra den till helgen, när alla åt frukost ihop. Idag piffade jag dock till den lite, det är ju ändå fredag 😉
Jag gör min äggröra så här:

Ta 2 medium kokta ägg och lägg i en skål. Klicka på en klick bregott och mosa den, med hjälp av en gaffel, tillsammans med dina två ägg. Salta och peppra (vitpeppar) efter smak. Idag piffade jag som sagt till min röra med lite riven parmesanost!
2013-01-11 11.12.53

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: