Tips på tillbehör som går snabbt att göra och är nästan löjligt enkelt. Kan tänka mig att denna sallad är extra god i sommar, tillsammans med grillad kyckling eller annat gott grillat kött.

Börja med att skiva 1 rödlök i tunna skivor. Lägg den sedan i kallt vatten i 5-10 minuter. Häll av vattnet och lägg den skivade löken i en skål/fat. Skölj och tärna 4-5 tomater, beroende på storlek. Finhacka en näve färsk basilika. Tärna 2 st mozzarella i tärningar. Blanda alltsammans i skålen, ringla över olivolja (gärna med citronsmak) och avsluta med flingsalt och svartpeppar.
DSCF2831DSCF2830

Du kanske också gillar …

4 kommentarer

  1. Ser riktigt gott ut!
    Jag har precis räddat min kväll med ostchips!!

    1. Den var riktigt smarrig! Känner att jag pumpat ut recept nu det senaste, hoppas det uppskattas! 🙂
      Yes, haha jag såg det. Snygg räddning där Vestlund!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: