Tofflorna är på och mysfilten likaså (tänka sig att det rimmade så bra ;))! Jag är hemma igen efter en helg nere i Småland. Har haft det hur mysigt som helst, jag trivs så bra där nere och vår helg har bjudit på lite av allt. Vi hann som sagt med shopping i Växjö, vi hittade bra saker alla  tre men jag stod för det största rea-kapet, någonsin! Hittade en kavaj på MQ som tidigare kostat 799kr men den blev min för ynka 359kr – inte illa va? Sjukt stolt över det. Har letat efter en kavaj ganska så länge faktiskt men inte hittat rätt, den får nämligen inte vara för strikt och formell utan mer avslappnad och cool, haha då förstår ni precis va? Det spelar egentligen ingen roll, huvudsaken är att jag är nöjd och det är jag!
Tillbaka till helgen, för förutom shoppingrundan med tillhörande fika på älskade Espresso House så har vi hunnit med supergoda middagar, lite vin, filmer och tv-tittande, powerwalks och lugnare promenader, sovmorgon x2 och en hel del tjejsnack, ikea och mys. Jag är mer än nöjd och det kändes skönt att komma hem efter en sådan toppen-helg.
Min sambo har varit så gullig och städat lite i lägenheten, den har varit fylld med grabbar hela helgen men som tur är märks inte det! 😉 Eftersom han då påbörjat städningen tänkte jag fortsätta imorgon och faktiskt packa ner alla tomtar och säga hej-då till julen. Jag känner mig konstigt nog redo för det! Jag känner mig också otroligt redo att komma igång med vardagen igen. Jag är nästan lite ivrig över att prova nya recept och experimentera i köket. Det känns som det var evigheter sedan jag lagade god och ordentlig mat (förutom den gudomliga ceasarsalladen vi åt i torsdags). Jag känner mig också ganska så redo att tag i skolan och plugget igen, det är dags snart och tillsammans med alla dessa vardagliga sysslor och vanor kommer också träningen att falla in naturligt. Skall bli skönt! Jag är som sagt mer än redo och har fått mycket ny och härlig inspiration vad gäller just kosten, recepten och träningen. Känns otroligt gött, jag är helt enkelt laddad!
Har äntligen fått hem Åses bok och tänkte dyka in i den imorgon. Ska bli kul! Lär ju inte bli mindre inspirerad då, om vi säger så!
2013-01-06 22.10.21

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: