Det gick! Det funkade! Lyckan är gjort ännu en gång och julen kan se sig som räddad, puh!
Jag har experimenterat lite köket men inte med någon annans recept utan med mitt egna. Jag fick ju fram ett vörtbröd härom veckan och var mer än lycklig eftersom det blev så himla bra och smakade så satans gott men sanningen är att jag ändå inte varit riktigt nöjd. För man skulle kunna dra ner på kolhydraterna ytterligare. Så jag har tänkt och funderat (yes, båda delarna) och kom fram till en ändring av receptet. Provbakade det tidigare idag och nu har jag och min sambo provsmakat. Resultat? Bättre än tidigare, samma goda smak och mindre kolisar!
Här får ni recept nummer två, på:

Linas Vörtbröd 2.0 – Low Carb!

5 ägg
1 dl grädde
60g smält smör
ca ½ dl sötning (jag använde stevia strö ifrån ICA)
1 dl pofiber
1 dl mandelmjöl
1 dl vetekli
4 msk kokosnötsmjöl
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
½-1 påse Vörtmix (90g ifrån Santa Maria)
2012-11-18 16.06.50

Du kanske också gillar …

1 kommentar

  1. […] i köket och kommit fram till ett ännu bättre vörtbröd med bla mindre kolhydrater i! Se receptet här, eller sök i bloggen på Vörtbröd […]

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: