Friday it is!

Haft en riktigt bra dag i skolan, vi hade första lektionen i ekonomistyrning och det var både intressant och kul. Alla i klassen börjar slappna av mer och mer och vi lär känna varandra sakta men säkert. Gott! 🙂
Sitter just nu i soffan hos mamma och pappa. Kusinerna och moster rullar in med bilen vilken sekund som helst. Skall bli så himla mysigt att ha dom här hela helgen. Ikväll blir det mysmiddag och snack. Skall även åka och hämta min kära sambo, som jobbat i Trelleborg hela veckan. Kära återseenden denna fredag med andra ord!
Imorgon blir det födelsedagsmiddag för min bror som fyller stort på söndag. Så vi har fullt upp i helgen men det är bara kul. Tur att jag tog mig i kragen och påbörjade plugget som vi har till på måndag redan idag. Kände mig extremt redig efter det!
Ha en go fredag, vi hörs!

Kommentera