Effektiv lördag

Första gången jag landar i soffan för idag. Det kallar jag en effektiv lördag 😉
Jag hade självklart en skön sovmorgon och klev upp vid 10-tiden, lagom med andra ord. Började dagen med en timmes lång power walk i parken. Behöver jag säga hur jäkla gött det var? På med understället, pannband, nya skorna, musik i öronen och sen rocka loss. Jag hann knappt kliva innanför dörren så plingade det på och där stod bästa mamma och pappa. Dom skulle förbi en sväng för att kolla läget med diskmaskinen, pappa hjälper oss att installera den imorgon. Tjoho! Har jag förresten sagt att vi äntligen fått tummen ur och skaffat oss en diskmaskin? Om inte annat så säger jag de nu. En sprillans ny Siemens står i köket och jag vet inte hur men på något sätt är den riktigt fin. Känns bra!
Så, när mammsen och pappsen åkt igen satte jag igång att både diska och städa. Damma, dammsuga, rensa lite grejer, vädra ur hela lägenheten and so on. Det skiner överallt! Underbart!
I mellan varven åt jag även en portion mandelgröt, gudomligt gott som vanligt, och fortsatte sedan att städa.
En dusch senare sitter jag nu i soffan. Inte illa va?
Har precis fått ett glas vin i handen av min kära sambo och jag tänkte kliva in i badrummet för att göra ordning mig inför kvällen.
Vi har nämligen bokat bord på en indisk restaurang ikväll tillsammans med Mikaels familj. Skall bli otroligt mysigt!
Vi hörs 🙂

Kommentera