BÄSTA BRÖDEN NÅGONSIN!! LCHF, LOW CARB, HAMBURGERBRÖD, FRUKOSTBRÖD, FRALLOR – KALLA DOM VAD DU VILL!
Ja, jag var tvungen att skriva med stora bokstäver för jag är så himla exalterad och lycklig! Tror dock endast ”LCHF:are” förstår sig på den här lyckan som jag nyss upplevde när jag tog ut en plåt med bröd ur ugnen. Jag har nämligen experimenterat lite, så här lagom inför middagen. Vi ska äta hemmagjorda hamburgare (som för övrigt är min absoluta favoritmat, barnsligt kanske, men gott som tusan!) och ville då prova en ny variant av hamburgerbröd. Sagt och gjort! Jag omvandlade ett annat brödrecept till hamburgerbröd, sänkte graderna på ugnen lite och hade stenkoll medan dom gräddades. Resultatet? Perfektion!
Det smakar först och främst gudomligt men det bästa av allt är att det jäser precis så som bröd skall. Fluffiga och saftiga! 😉
Jag kommer att baka detta brödet om och om och om igen. Passar ju lika bra som frukostfrallor eller mellis. Perfekt helt enkelt!

På förfrågan kommer här en länk direkt till receptet: Linas frallor (hamburgerbröd) LCHF

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

  1. Hej! Jag kan inte hitta receptet på ”Bästa LCHF brödet någonsin” vill så gärna prova det. Mvh Lena

    1. Hej Lena! Jag är inte riktigt med på vilket bröd det är du menar? Är det något utav mina recept? Vad är det för typ av bröd? Jag har ju en kategori här på bloggen som heter ”bakning och desserter” kanske att du kan hitta receptet du söker i den kategorin?
      Säg till hur det går så ska jag försöka hjälpa dig 😊

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: