Bunkra upp med bröd

Här ska det bunkras upp! Med bröd, både knäckebröd, mjukt bröd och wraps. Det blåser halv storm ute, i alla fall ser det ut så, så jag tänkte ta tag i bakningen. Knäckebröden blir nämligen så goda att dom oftast försvinner i ett nafs!
Receptet på knäckebrödet har jag delat med mig av tidigare men har sedan dess gjort en del ändringar. DÅ, när jag hittade receptet och det bakades för första gången var det ett rent GI-recept. Det innehöll 2dl dinkelmjöl och var otroligt gott. Men eftersom jag inte riktigt nöjde mig där har jag provat mig fram lite och minskat dinkelmjölet till 1dl och istället lagt till 1dl pofiber. Blir minst lika gott men vi halverar kolhydraterna. Inte så dumt va?
När knäckebrödet är klart åker en laddning med ”croque-bröd” in i ugnen. Om jag och min sambo fortsätter att gå i myskläder hela dagen och inte kommer in till stan som vi pratade om kan jag tänka mig att det blir en brunch här hemma, croque monsieur, rättare sagt! 😉
Och sist men absolut inte minst tänkte jag göra en laddning wraps, som vi ska ha till middag ikväll. Men mer om det senare! Nu skall min sambo pyssla om min dator lite. Tur att han kan det där för det är verkligen inte mitt område.
Vi hörs!

Kommentera