www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Rostad blomkål

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Det här slår klyftpotatis med hästlängder! Både hälsomässigt och smakmässigt 😉
MUMS, vad gott det är med rostad blomkål. Enkelt är det också.

Så här gör du:
Sätt ugnen på 200 grader. Ta en stort blomkålshuvud och dela i centimeter tjocka skivor.
Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper, ringla över olivolja och toppa med flingsalt och svartpeppar.
Vill du lyxa till det lite extra är det supergott att strö över lite sesamfrön som också rostas i ugnen.
Ställ sedan in plåten i mitten av ugnen och rosta blomkålen i 25-30 minuter.
Kan serveras till nästan vad som helst.
Kör hårt!

Ett svar till “Rostad blomkål”

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: