www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Croque Monsieur – LCHF, bland annat

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


I söndags gjorde jag klassiker till förrätt, nämligen Croque Monsieur. Otroligt konstigt namn men otroligt, verkligen otroligt gott!!
Receptet hittade jag på denna mysiga LCHF-blogg, som jag brukar kika in hos lite då och då. Klicka på länken så hamnar ni direkt på receptet till rätten med det konstiga namnet 😉 Det är helt enkelt varm macka som man steker i rikligt med smör, i stekpannan, mums. Vi hade rökt skinka, ost och dijonsenap i våra och vi blev båda två lite ”besvikna” på att jag bara hade gjort varsin mums-bit till förrätt. Vi hade lätt kunnat äta detta som middag.
Rekommenderas varmt helt enkelt!
Ett plus var också att det blev bröd över så vi har ätit det som frukostbröd i två dagar här nu, riktigt gott. Mitt blev otroligt fluffigt så jag skar mina rutor i två. Himla bra!

Förövrigt så är jag tok-förkyld fortfarande och det har blivit dags för middag här hos oss. Bättre sent än aldrig, visst heter det så? Vi håller fortfarande på att fixa och dona här hemma så idag blir det wraps med valfri fyllning till middag.

Ett svar till “Croque Monsieur – LCHF, bland annat”

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: