Mmh, jag sitter och myser. Inviger helgen med en god chailatte. Det är hög mysfaktor på det och då har jag inte ens tänt några ljus än.
Mikael slängde in middagen i ugnen för en stund sedan och där ska den stå en stund, en lång stund. Det blir lyxmiddag denna regniga fredag. Fransyska, helstekt i ugnen, med zucchini och ädelostkräm. MUMS!
Magen kurrar bara jag tänker på det. Till fredags-snacks, som absolut inte är nödvändigt men som jag ville prova, blir det vaniljnötter. Då rostade jag först 2dl nötter (jag hade mandel och valnötter) i en torr, het stekpanna. Tillsatte knappt en ½tsk honung och 1krm vaniljpulver och stekte lite till. Nu står dom på bänken för att svalna. Blir nog gott! 🙂
Annars har det varit en riktigt bra fredag på jobbet. Lång dag men jag hade sovmorgon imorse så det har inte gått någon nöd på mig. Drack kaffe och läste tidningen i lugn och ro, så där håvade jag in en del vuxenpoäng 😉

Tänkte dela med mig utav receptet på ostkakan som vi kalasade på igår. Jag hittade två olika recept och gjorde min egen variant av dom två och det blev ju helt klart godkänt! Utan tvekan.
Receptet får ni i ett eget inlägg, så håll utkik 🙂

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: