Till 24 stycken frallor behöver du:

6 ägg
120g creme fraiche
2dl vispgrädde
200g smör, smält
200g keso
100g mandelmjöl
100g linfrö
100g solroskärnor
100g Fibrex
20g Fiberfin
20g Fiberhusk
4 tsk bakpulver

Så här gör du:
Vispa ihop ägg, creme fraiche, smält smör och grädde i en bunke.
Vattna ur keson och tillsätt den i bunken.
Blanda samman alla torra ingredienser i en egen skål och tillsätt dem sedan i bunken med äggblandningen.
Låt degen stå och svälla i ca 10 minuter innan du formar små bullar och lägger på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda frallorna mitt i ugnen i 175g i ca 20 minuter.

Du kanske också gillar …

1 kommentar

  1. […] eftersom jag satte igång att baka med en gång. Fick gjort den goda müslin, en laddning av dom goda frallorna, ett nytt knäckebröd och valnötslimpa med gojibär. Låter inte helt fel va? Ni kan förvänta […]

Kommentera

%d bloggare gillar detta: