Lägesrapport

Har fått i mig en kaffe och läget känns ganska bra. (Tänkte ge er en lägesrapport) Förkylningen går varken framåt eller bakåt känns det som, segt med andra ord. Men visst är det så med förkylningar? Så himla hopplöst.
Jag är otroligt tränings-sugen men får hålla mig i några dagar till. Under tiden får jag nöja mig med promenader. Men det är ju inte fy skam, jag har ju en hund som sällskap varje gång. Dock bara idag för ikväll kommer äntligen mamma och pappa hem. Jag vet en med fyra ben och svans som kommer bli helt överlycklig då 🙂
Nej hörni, promenaden väntar eller snarare hunden så jag kommer tillbaka om en liten stund med bla ett recept på jordens godaste guacamole som jag gjorde till vår tacos igår. Mm, det var så gott att jag lätt som en plätt skulle kunna äta det ikväll igen men ikväll har vi andra planer.
Mer om det senare, hej så länge!

Kommentera