Kaffe, långpromenad och krispigt väder!

Åh, skummet blev helt perfekt på min kaffe idag!
Jag börjar dagen med en kaffe á la Lina, tror att jag skrivit om den förut men den är så god och mättar riktigt bra så jag nämner den igen. Nu för tiden dricker jag ju riktigt gott bryggkaffe, inte något blaskigt pulverkaffe, haha.
Men jag tar lite mindre än ½dl grädde (ibland har jag gammaldags mjölk) och värmer den i micron en snabbis. Sedan klickar jag i knappt en tesked Cocosa (kokosfett) och så skummar jag med ”mjölkvispen”, häller på kaffet och så är det klart.
Gott som tusan och det är ett smart sätt att få i sig det nyttiga kokosfettet på.
Efter kaffet tänkte jag hoppa i träningskläderna och ta en rejäl promenad med vovven. Det är otroligt fint väder ute och jag har redan känt på balkongen att idag är det en riktig höstdag. Äntligen!
Jag älskar dom. Ni vet när det är sådär krispigt i luften? Termometern säger just nu 14.4 grader och det är strålande sol, perfekt.
Så vi hörs om en stund igen!
Ha en go måndag så länge 🙂

En kommentar till “Kaffe, långpromenad och krispigt väder!”

Kommentera