Toppen-torsdag!

Det får bli ett supersnabbt inlägg innan jag springer in i sovrummet och lägger mig. Hade som mål att komma i säng absolut senast kl 22 idag men det målet har jag redan sumpat, så varför stressa?
Jag vill mest bara säga att jag har haft en riktig toppen-torsdag med Frida!
Den har innehållit allt en toppen-torsdag ska innehålla. En promenad i den fina parken med en massa tjejsnack, middag som bestod av sallad ifrån vår grymma pizzeria, kladdkaka (nej, var det någon som ens trodde att jag skulle kunna hålla mig ifrån det?) och gudomligt gott kaffe. Ännu mer tjejsnack, målade naglar och en dusch. Duschen gjorde jag dock på egen hand när jag sagt hej då till Frida men duschen betyder att jag är klar för att krypa ner och sova.
Jag hade otroligt svårt för att somna igår men jag hoppas på bättre resultat idag. Om inte annat så är det ju fredag imorgon vilket betyder att vi välkomnar helgen imorgon eftermiddag.
Efter jobbet åker jag hem till mamma och pappa för att hämta min lilla vovve men mer om det imorgon 🙂
Nu är det sova som gäller!
Tack för mig och tack för idag Frida!

Kommentera