En helig stund

Sådär, äntligen fick jag landat en liten stund i soffan. Jag har kommit fram till att det är ganska viktigt för mig, det där med att varva ner och landa på kvällskvisten. Oftast gör jag ju det ihop med en kopp te och datorn eller en tidning.
Idag blev det en kopp te, datorn och en halv ruta(!) 90% choklad. För vem blev inte sugen på choklad efter mitt inlägg om kladdkakorna?
Jag har även hunnit duscha och föna håret, inte illa. Men i mina planer ingick även en uppfräschning av naglarna men det får ske imorgon. Klockan ringer på tok för tidigt imorgon och det brukar aldrig sluta bra när jag målar naglarna precis innan jag ska gå och lägga mig..
Imorgon efter jobbet kommer fina Frida hem till mig. Hon var sugen på en promenad i skogen sa hon och i mina öron lät det som en strålande idé. Man är ju alltid lite seg efter jobbet och en promenad i den fina parken bredvid oss är otroligt avslappnande och uppiggande på samma gång. Knepigt det där, hur det kan göra en pigg och avslappnad samtidigt. Men jag lägger ingen större vikt i att fundera på det. Jag gillar det helt enkelt! 🙂
Tänkte dela med mig av en bild på dagens middag. Den åkte in i ugnen så fort vi kom hem ifrån gymmet. Har fastnat för mat i ugnen, tror att jag nämnt det tidigare men är det inte sjukt bekvämt? Du ställer in plåten och sen sköter det sig själv lixom.
Under tiden som min baconlindade fläskfilé gottade sig i ugnen gjorde jag i ordning en tallrik med tomat, rödlök, mozzarella, fetaost, färsk basilika, olivolja samt flingsalt och svartpeppar. Mums! Och det var alltså dagens middag, enkelt va? Och för den som bryr sig om kolhydraterna kan jag säga att den ingrediens som bidrog med mest kolisar var tomaten 😉
En ganska strikt rätt med andra ord! Passar bra sådär in emellan. Gott var det ju också!
Med det får jag nästan tacka för idag och börja dra mig emot sängen. Det är ju en dag imorgon också.
En bild på dagens middag slänger jag upp i ett eget inlägg.
Ha det gott!

Kommentera