Sne kombo

Jag orkade inte träna och jag orkade inte laga någon middag förut, den kombon kan ju inte gå annat än snett. Trodde jag, tills jag kom på den briljanta idén att promenera bort till pizzerian, äta en sallad på uteserveringen och sedan promenera hem. Hur bra som helst!
Min sambo som var på väg hem ifrån jobbet hoppade av bussen lite tidigare bara, så möttes vi på vägen. Att vi aldrig gjort det tidigare. Knasigt!
Förövrigt så har jag multi-taskat på hög nivå denna kväll. Samtidigt som brödet var i ugnen (som kan vara det godaste brödet någonsin), slängde jag i en hårfärg i håret, filade naglarna och drack saft. Det är väl ganska bra jobbat?
Så jag sitter här, nyduschad med nästan fixade naglar och skall strax ta en mysig kvällsfika och smaka på det nybakade brödet. Tillsammans med en kopp te och en sambo, tänkte jag. Inte illa pinkat för att vara en torsdag 🙂
Imorgon är sista jobbdagen innan helg, gott. Veckan har verkligen gått undan!
Efter jobbet imorgon väntar grillfest hos Lovisa. Det kommer sitta fint med något glas vin och lite grillat.
Efter kvällsfikat nu blir det sängen för min del. Trött tjej!

2 reaktioner till “Sne kombo”

 1. asså aaaaaaaaah 🙁
  det går inte att skriva till dig på facebook, jag vet inte vad det är med den.
  men jag saknar dig superduper mycket och vi får ta och snacka snart tycker jag!
  hur är livet? haha, tur att båda har blogg som man kan titta in när man inte pratar? 😉
  pussohej älskar dig

  1. Va? På chatten då eller? Dumt 🙁
   Vad gullig du är! Blev superglad nu, av att få höra dom orden. Tack! Saknar dig med! Längtar tills jag å mamma ska komma ner (en liten bit in på hösten får det bli) håll ut!!
   Du vet väl att du alltid får slå en pling? <3 vi får absolut prata igenom allting snart 🙂
   Nu måste jag dock sova! Natti

Kommentera