Ledig måndag

Så var det måndag igen men jag har ingen panik över det, snarare tvärtom. Det kan ju ha lite att göra med att jag är ledig idag men jag vet inte?
Sitter här och får i mig lite frukost, har packat badväskan och ska strax köra iväg till mamma och pappa. Dom har sin första semestervecka så vi tänkte åka ut med båten. Sol och bad hela dagen med andra ord. Gott!
Min sambo är tyvärr inte med. Han tillbringar sin första jobbdag på kontoret istället men efter en 5 veckor lång semester var det nog helt ok. Han var ju dessutom ledig hela förra veckan när jag jobbade, så det här känns ganska fair 🙂
Hade inte tänkt att skriva en hel novell utan mest bara meddela att jag lever.
Det är en grym helg jag lämnar bakom mig och varför det inte blivit något bloggande är helt enkelt för att vi haft fullt upp. Jag antar att det är en okej anledning.
Mer och fler inlägg kommer framöver. Håll utkik! Nu åker jag till havet en sväng 🙂

Kommentera