image

Redan igårkväll gjorde jag i ordning dagens frukost. Därför hade jag den i min fina shaker ifrån bodystore, fick den gratis vid min andra beställning 🙂 Jag hade mixat ihop en ny variant av smoothie och den blev god! Ville dra ner kolhydraterna lite och höjde proteinet på köpet. Bra deal! Blandade kesella, lite vispad grädde, Hallon och cocosa samt lite vatten. Till detta lyxade jag till det med paranötter och ett glas vatten. Får se hur länge jag håller i mig på det här. En tanke var även str blanda i Keso i smoothien, kanske ska prova det nästa gång. Sitter hur som helst på bussen, på väg till jobbet. Ska vara lite extra nödig och läsa Topp Hälsa på bussen, haha. Jag hann inte igårkväll.. Med det önskar jag en trevlig dag!
Det här inlägget ville helt enkelt inte imorse.. men bättre sent än aldrig, eller? 🙂

Du kanske också gillar …

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: