www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Jogging-rundan from hell!

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


”Det är tuffa tider, för en del” – För den delen som jobbar sin första vecka efter en grym semester och ska upp kl 6:20 imorgon igen. Puh!
Tur för min del att jag trivs med tillvaron, trots det 🙂
Gjorde jogging-rundan from hell förut och summerade det hela med ”kan man väga ett ton så gjorde jag det idag, under jogging-rundan”. Då förstår ni kanske. Konstigt ibland att kroppen eller snarare benen kan kännas som cement när man (eller skall jag skriva jag?) springer medans det andra gånger känns som att man springer på typ, moln.
Äsch, lägger ingen större vikt vid det. Jag har inte hela kvällen på mig nämligen.
Tänkte ägna den sista stunden av kvällskvisten till att föna håret, annars ser jag ut som ett troll imorgon, krypa ner i min alldeles utomordentligt goa säng och läsa det splirrans nya numret utav Topp Hälsa. Låter som en ganska bra plan va?
Förövrigt har jag varit på klippturné idag också. Efter jobbet åkte jag hem till farmor och farfar, i sällskap med Mikael. Jag klippte farmor och Mikael hjälpte farfar med bredbandet. Bra jobbat utav oss.
Det blev fika och lite mys innan vi åkte hemåt med ett snabb-stopp på Maxi. Så vet ni precis vad vi haft för oss 🙂
Hörs imorgon snyggingar!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: