Hej hopp!
Lånar mammas laptop en snabbis bara för att kunna meddela vad dagens middag består av, intressant va? Kanske inte för alla men tänk den dagen då ni själva ska komma på en middag, ni har ingen aningen om vad ni ska hitta på. Det skall helst gå snabbt och vara enkelt att göra. För visst hamnar vi alla där? Någon gång? DÅ kan ni tänka tillbaka på detta lilla inlägg och laga precis det som jag har i ugnen nu.
Det är nämligen super-enkelt och framförallt sjukt bekvämt med saker som sköter sig själva i ugnen.
Vi, jag, min mamma och sambo skall strax sätta oss ute på altanen för att äta broccoligratäng med fetaost och kassler. ”Easy-peasy!” 🙂

Dagen på jobbet har gått alldeles strålande och som ni kanske märker är jag på riktigt bra humör! Jag har otrolig energi så jag hoppas att jag kan få till en jogging-runda senare. Har inte tränat på 4(!) dagar och det håller tydligen inte längre att göra så för min del.
Det var ju min sista semestervecka, därför jag latade mig lite. Hade helt enkelt fullt upp med att semestra.
Har även fått klippt både min mamma och min Mikael så dom är fina i håret minsann.
Effektiv dag till skillnad från när man går upp kl 11 som vi gjort på semestern, nästan varje dag..
Nu blir det middag, vi hörs!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: