Nu sitter jag här och kollar vädret igen!.. Men inte för att veta om jag ska packa badväskan eller inte, nej utan för att se vilka kläder jag ska lägga fram till jobbet imorgon. Ja, ibland är jag så redig att jag lägger fram kläder kvällen innan men det är ju mest för att spara lite tid på morgonen och kunna ligga extra länge i sängen 🙂
För nu är semestern slut! För min del i alla fall. Den har gått otroligt snabbt men jag har verkligen inge ångest över att börja jobba imorgon snarare tvärtom, det ska bli skönt. Skönt att få lite rutiner igen! Jag är en sån person som älskar hösten. Det är verkligen början på något nytt. Ny-starter ifrån alla håll och kanter och på en massa olika plan.
Jag gillar det!
Skall även införskaffa mig en ny almanacka så att jag kan skriva in höstens alla viktiga händelser 😉
Dock kommer det ju inte att slå om till höst imorgon bara för att jag börjar jobba igen men nästan, det ska faktiskt regna haha.
Efter jobbet imorgon ska jag hem till mamsen och klippa henne. Samt äta middag och hjälpa henne med den nya mobilen, vi får även sällskap av min sambo, trevligt.
Så har den dagen gått och ni ska se att det snart är helg och ledigt igen. Bara att köra på med andra ord!
Det har ju varit en dag idag också. Den har varit riktigt skön! Kanske därför jag känner mig så lugn inför att börja jobba?
Vi sov på Tjörn inatt, i Mikaels gamla rum och av någon anledning så sover vi alltid sjukt länge där. Otroligt skönt förstås.
Sedan blev det frukost ute i det sköna vädret och jag bläddrade i Anna Halléns bok, LCHF för kvinnor. Gillade det jag hann läsa och kika på.
Sedan packade vi ihop oss och åkte ut till ett ställe på Tjörn som heter Berga. Mikaels familj och släkt har sitt sommar-hus där. Otroligt fint! Riktigt idylliskt, precis vid havet.
Vi busade med barnen, gottade oss i solen och grillade. Underbart!
Så det är med ett leende på läpparna jag somnar ikväll. Känner mig inte ett dugg trött men så brukar det vara på söndags-kvällarna och det lär ju inte vara bättre efter 4 veckors semester.
Vi hörs!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: