Spenderar lite tid ute i Lilleby och umgås med mamma, pappa och vovven. Jag kom hit redan igår eftermiddag och hade det hur skönt som helst på altanen i solen med ett glas vin.
Vi åt grillat till middag vilket jag var tacksam över, det är så enkelt att få det lchf-vänligt. Vi grillade kotletter, korv och halloumi till det hade jag och mamma gjort en stor sallad med fetaost och en tallrik där vi varvat mozzarella, tomat samt färsk basilika och ringlat olivolja över – mums!
Vi satt ute på altanen i flera timmar och jag kröp inte ner i sängen förrän vid 1-tiden.
Mysigt att sova i mitt gamla rum, i min gamla säng. Numera känns det inte konstigt längre, bara mysigt!
Jag sov hur som helst som en stock och har nu fått i mig frukost och tänkte slå på stort med en kopp te till. Älskar te!
Sedan har jag inte bestämt mig för vad jag ska hitta på. Jag är otroligt shopping-sugen, det riktigt kliar i kroppen på mig. Jag har nämligen redan börjat fundera och längta till hösten.. Kanske ska njuta av sommaren först? Den har nog lite till att ge.
Så, för att dämpa mitt shopping-sug hade jag tänkt ta en sväng till Frölunda torg men för att skona min plånbok lite granna så får det nog vänta.
Det kommer passa superbra att åka dit någon dag framöver (lite närmre hösten), när det regnar och är tråkigt ute. Idag är det ju faktiskt helt okej väder och sommaren hänger fortfarande kvar.
Min andra idé var att sticka till gymmet lite snabbt och lätt. Men jag vet inte om jag kanske är mer sugen på en jogging-runda i skogen? Det gick nämligen så bra sist jag var ute. Hm, tuffa beslut.
På tal om beslut, jag gillar inte att fatta beslut. Nu menar jag kanske lite djupare beslut än vilken träningsform jag ska utöva idag men egentligen beslut över huvud taget, visst är dom jobbiga? Blä.
Eller, om jag inte alls tränar nu på dagen så har jag som tredje alternativ att stanna kvar en stund här hos mamsen (mamma-gris som jag är :)) och mysa lite.
Vad som händer ikväll, det återstår att se!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: