www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Haga, en pärla i Göteborg!

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Oh my, vilken bra dag det har varit! Den har verkligen innehållit lite av allt och det gillar jag.
Det började med en skön sovmorgon och ett hyfsat väder med en temp på 23 grader (Ja, jag är fortfarande en väder-tok).
Sedan kom Monika och Matz på besök, lagom till då vi skulle äta frukost. Både jag och Mikael har en tendens att börja pyssla med annat (läs sätta oss vid datorn) innan vi börjar med frukosten så nu på vår semester har det blivit riktigt sena frukostar. Men vad gör det?
Så efter en frukost med LCHF-knäcke och turkisk yoghurt klippte jag Monika och sedan gav vi oss  in till stan och Haga.
Det var ett tag sedan vi var där, allihopa faktiskt, och man glömmer lätt  hur fint det faktiskt är där.
Husen är ju helt otroligt fina och det är så mysigt att gå omkring och kolla på folk och kika i affärer. Vi hann med en fika, en cappuccino för min del såklart, innan vi vandrade vidare.
Vi hade nämligen bokat bord på världens bästa taverna med grekisk mat, nämligen Lilla Tavernan som ligger i Linné.
Gudomligt gott, precis som vanligt!
Det är heller inga problem att mixa lite med maten så att man får den lchf-vänlig. Jag tog en rätt där det är blandat ifrån grillen. Lammkotlett, kyckling och fläskfiléspätt samt en lammfärsbiff tillsammans med deras goda tsatsiki. Så istället för friterad potatis fick jag en grönsallad. Perfekt! 🙂
Så nu har vi precis landat här hemma. Vädret brakade ju loss fullständigt så det känns nästan lite höstigt ute nu.
Det är dock lite mysigt särskilt med tanke på vad jag fick med mig hem ifrån Haga. En förpackning med 60 te-påsar, kokosbitar och Mikael köpte en Tabasco Habanero. Vi var inne i en sådan där orient-butik och där inne hittar man ju hur mycket roligt som helst. Slänger med en bild som sammanfattar lite av dagens inköp.
Vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: