Summer paradise!

Nu har jag äntligen landat i soffan, som jag längtat, men jag har haft riktigt roliga dagar så missförstå mig inte. Men i morse när vi vaknade i tältet så kände jag verkligen hur jag bara ville hem, hem till lägenhet, soffan och framför hem till sängen!
Landa lite och bara vara för mig själv. För mig är egen-tid viktigt. Jag gillar att vara ensam ibland. Dock inte för ofta och det är bara skönt när jag verkligen för det, annars är jag otroligt sällskaps-sjuk.
Jag tänkte att jag helt enkelt slänger upp ett bildspel till er med ett litet plock ifrån dagarna som varit.
Eftersom det knappt varit något bloggande alls dessa dagar så kan jag uppdatera er lite snabbt. Resan började ju egentligen först då mina grymma kusiner och moster kom på besök. Det är alltid lika underbart att ha dom här men tiden går så fruktansvärt snabbt och inte minst den här gången när jag och Micke skulle åka till Stockholm mitt i allting.
Men det var ju planerat redan innan och jag såg ju såklart fram emot den resan så det var bara att gilla läget.
Härliga dagar med kusiner helt enkelt och resan till Stockholm gick bra. Trivs i första klass på SJ-tågen. Älskar att åka tåg, kanske lite knasigt men sån är jag.
Dagarna i huvudstaden gick snabbt och vi hann med mycket. Köpte med oss mat och käkade i Humlegården, solen sken och livet kändes sådär allmänt gött. Frukostarna på hotellet behöver jag väl inte ens nämna? Gudomligt gott räcker.
Vi började kväll nummer två med en grekisk middag och avslutade med ett glas tillsammans med lite folk på söder. Trevligt!
Hemresan gick också bra och jag hann ju inte mer än landa innan jag skulle packa om väskan för att först bege mig ner till Kungsbacka och Sofia. Hon plockade upp mig på stationen i BMW-caben och så körde vi i full fart ner mot Falkenberg och Skrea strand. Otroligt fint där och vädret var ju helt galet bra. Dagar på stranden, snygga solbrännor, beachvolley, after beach, glass, grill och trevligt sällskap. Ungefär så kan vi sammanfatta dom dagarna.
Kom hem igen och landade i en natt i min egna säng. Åt sen middag på balkongen med min prins och sov som en prinsessa enda tills klockan ringde och det var dags att kliva upp och packa om väskan (igen) för att sedan styra kosen, tillsammans med Micke och Sofia ,till Stenungsund och Snuss-stock festivalen. Vi hade en härlig dag, kväll och natt igår och sov förvånansvärt gott i tältet inatt.
Så nu sitter jag som sagt äntligen här, i soffan och har myskväll med mig själv. Gott!
Känner jag mig själv så blir det snart sängdags för min del. Är otroligt trött men på ett bra sätt! 🙂
Nu – bildspel

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera