After beach

Det är mycket nu alltså. Full rulle på semestern om vi säger så!
Men jag kommer ha en massa tid till att blogga sen, lite längre fram i tiden. Så länge kikar jag in här och meddelar att jag lever och har det bra! 🙂
Har lite bilder att lägga upp men sådan lyx blir det inte till detta inlägget, tyvärr, (dom ligger på telefonen och jag är ärligt talat för trött för att fixa det nu) så håll ut.
Kom hem för några timmar sedan efter två grymma dagar i Falkenberg med Sofia, Rebecka och Mattias. Vädret har ju varit på topp vilket såklart har känts helt underbart. Jag har njutit varenda liten stund och är riktigt nöjd med dagarna som bjudit på flera timmar vid stranden, en massa bad i havet, after beach, världens största glass, grill och camping-liv. Lovely!
Men vad trött man blir! Kors i taket. På tal om kors så går mina ögon i kors och jag riktigt hör hur min säng skriker efter mig där inne i sovrummet.
Dom två senaste nätterna har jag sovit på en madrass på golvet i stugan som vi bott i och imorgon kommer jag spendera natten i ett tält så den här natten, som strax ska påbörjas för min del, är guld värd!
Med det tackar jag för mig så länge. Så antar jag att vi hörs imorgon!
Det ska bli strålande väder även imorgon men jag har en del som ska göras innan vi kan ge oss iväg imorgon. Men mer om det då!

Kommentera